Säkra upp din hemsida med SSL certifikat från Comodo!

I dagsläget erbjuder vi DV SSL Certifikat från Comodo, en av världens största leverantörer av SSL certifikat.SSL certifikat

Hur fungerar SSL?

En av de viktigaste komponenterna i din online-verksamhet är att skapa en pålitlig miljö där potentiella kunder känner sig trygga vid köp. SSL-certifikat skapar en grund för förtroende genom att skapa en säker anslutning. 

SSL-certifikat har ett nyckelpar: en offentlig och en privat nyckel. Dessa nycklar fungerar tillsammans för att skapa en krypterad anslutning. 

För att få ett certifikat måste du skapa en certifikatsigneringsförfrågan (CSR) på din server. Denna process skapar en privat nyckel och en allmän nyckel på din server (Lugn, vi på Domello hjälper er med detta). Den CSR-datafil som du skickar till SSL-certifikatutgivaren innehåller den offentliga nyckeln. 

Den viktigaste delen av ett SSL-certifikat är att det digitalt signeras av en betrodd CA, vi använder Comodo. Vem som helst kan skapa ett certifikat, men webbläsare litar bara på certifikat som kommer från en organisation på listan över betrodda CA: er. Webbläsare levereras med en förinstallerad lista över betrodda CA: er, känd som CA-butiken. För att kunna läggas till Trusted Root CA-butiken och därigenom bli certifikatmyndighet måste ett företag följa och granskas mot säkerhets- och autentiseringsstandarder som fastställts av webbläsarna.

Eftersom webbläsaren litar på CA, litar webbläsaren nu också på dig och ditt företags hemsida och identitet. Webbläsaren låter användaren veta att webbplatsen är säker och användaren kan känna sig säker på att surfa på webbplatsen och till och med ange sin konfidentiella information.

Lägg till ditt SSL certifikat i kundkorgen tillsammans med din beställning så hjälper vi dig att komma igång.

×
×

Kundvagn