Återförsäljare av webbhotell och domännamn, kom igång idag!

All in!

Här får ni full kontroll på era kunder och agerar i stort sett som ett eget webbhotell, med full support från oss såklart!

Sälj och sätt era egna priser och marginaler på alla domännamn vi erbjuder, bygg egna paket för webbhotell, e-post, VPS med mera.
Vi erbjuder även CMS verktyg så att ni kan bygga en sida där era kunder direkt kan beställa era tjänster!

återförsäljare webbhotell

Kickback

Sälj våra tjänster till era kunder och få en sjyst kickback på all försäljning, smidigt, enkelt och lönsamt!

  • 50 % kickback på all hosting
  • 10 % kickback på domännamn

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan med mer information:

Vem passar som återförsäljare hos oss?

De flesta av våra återförsäljare är webbyråer som helt enkelt vill hjälpa sina kunder med snabba och pålitliga webbhotell och ett brett utbud av domännamn.

Beroende på behov så passar våra olika återförsäljarlösningar olika bra. För er som enkelt och snabbt vill lösa era kunders behov, utan att behöva tänka på support, förnyelser, årlig fakturering så passar vår kickbacklösning bäst, vi sätter upp allt för vår gemensamma kund, vi fakturerar, vi håller koll på förnyelse av domän och webbhotell och sköter supporten. Ni får en kickback som tack för affären. 

Vill ni däremot agera mer som ett “eget” webbhotell och kunna skapa egna webbhotellspaket, sälja egna domännamn och sätta era egna priser, då passar vårt “All-in” erbjudande bäst. Här får ni en komplett kontrollpanel där ni själva sätter era priser, skapar de webbhotellspaket ni önskar erbjuda era kunder och hanterar er support själva. Vi på Domello syns inte utåt mot er kund, om ni inte själva vill.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
×
×

Kundvagn