ctrl + t

ctrl + t

Yes, söndag igen och nu kör vi veckans snabbkommando!

Först tänkte jag ge er lite backstory till varför jag håller på med snabbkommandon. 😊

För runt 10 år sedan jobbade jag med en kollega, Per Hedegård och varje fredag avslutade vi arbetsveckan med att maila just “Veckans snabbkommando” till varandra och de blev bara mer och mer obskyra snabbkommandon, vissa använder jag än idag, men de flesta kommer jag inte ens ihåg. Det tråkiga med storyn är att Per inte längre är med oss, men han är saknad för den goda vännen och glädjespridaren han var!
Mina snabbkommandon är tillägnade dig Per, hoppas du ser dom och att vi får träffas igen!

Så, denna veckan kör vi en enkel! Stor del av min tid spenderas i webbläsare, därav att många snabbkommandon jag använder hittas just där.
Denna vecka, öppna en ny flik i din webbläsare:
CTRL + T

Kommentera

×
×

Kundvagn