Windowstangenten

Windowstangenten

Denna vecka består veckans snabbkommandon på sätt och vis bara av en knapp, Windowstangenten! (Sorry alla Mac användare)

Speciellt om ni kör Windows 10 så är Windowstangenten smått magisk för att öppna både program och leta efter filer. I stort sett var du än är i datorn så öppnar Windowstangenten startmenyn och när den väl öppnats så står din markör automatiskt i sökfältet = ni kan börja skriva/söka.

Testa att börja skriva tex “exc” och se vad som händer, Excel kommer upp och markeras, ni besöker bara trycka på enter för att starta programmet! 👍

Samma trick funkar självklart med alla andra program du har installerat på datorn men även på filer, testa att trycka Windowstangent och börja skriv namnet på en fil du vet att du har, tryck enter och filen öppnas. 💪

Kommentera

×
×

Kundvagn